In Breda zijn de volgende wandelingen mogelijk.

  • Kennismaken met krachtplekken in Breda
  • Thema wandelingen
  • Spirituele wandelingen
  • Persoonlijke ontwikkeling/bewustwording
  • Op eigen interesse en behoefte afgestemde wandeling mogelijk

Wandelen door 'energiestad' Breda

Breda is een sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart. De afwisseling van cultuur en natuur, historische gebouwen en parken en water maken Breda een heerlijke stad om in te wandelen.

Deze wandelingen krijgen een extra dimensie als je de talrijke krachtplekken in de stad kent en gaat ervaren. Deze plekken zorgen voor een diepe verbinding tussen jou en je omgeving. Je kunt er jezelf opladen, je balans versterken, je energetisch schoon wassen en je laten ondersteunen bij specifieke thema’s die op dit moment in je leven spelen. 

Zo bevindt zich op de Grote Markt van Breda de hartsenergie van de stad. Door deze te bezoeken kan je eigen hartsenergie vrij stromen en voedt je tegelijkertijd de hartsenergie van je stad en zijn inwoners. Verder zijn er onder andere plekken voor focus, gezondheid, herinnering, vrouwenkracht, kennis en levensenergie.

Doordat we deze krachtplekken regelmatig bezoeken ontstaat er een wisselwerking tussen ons en de energie van de stad Breda, waarbij de kracht toeneemt naarmate de krachtplekken vaker worden bezocht. 

Sinds het najaar van 2010 maak en begeleid ik, Petra-Esmeralda, regelmatig stadswandelingen door Breda. Ik laat je graag delen in de ervaring die ik hiermee heb opgedaan. 

Samen kunnen we het energieveld in Breda nog krachtiger maken, waarmee we tegelijkertijd onszelf voeden. Dit doen we door een rustige wandeling van ongeveer twee uur, waarbij we enkele krachtplaatsen bezoeken. Nadien kun je, zo vaak je zelf wilt, terugkeren naar de plaatsen die we bezocht hebben, om jezelf op te laden en je te laten ondersteunen door de energie van de stad. 

We verzamelen in het Wilhelminapark, aan het begin van de Piet Avontuurstraat.

De kosten zijn €10,- per persoon.