Amsterdam

Amsterdam is een bruisende stad. Er zijn veel energieplekken in Amsterdam. Deze plekken zijn duidelijk voelbaar, sterk en heel verschillend. Een wandeling is een belevenis. Amsterdam is nooit meer hetzelfde. Er zijn plekken om te zuiveren, om energie op te laden, energie om gezondheid te bevorderen en meer.

In Amsterdam worden open groepswandelingen gepland. Deze wandelingen vinden alleen plaats als er aanmeldingen ontvangen zijn. Kijk op de agenda pagina voor de tijdstippen van deze wandelingen.

Daarnaast zijn op jouw interesse en behoefte afgestemde wandelingen mogelijk. Het is ook mogelijk om met een zelf samengestelde groep te wandelen. Op de contact pagina kun je het formulier invullen of één van de contactpersonen en mail sturen. 

Voor wandelaars die al meerdere energie wandelingen hebben ervaren is het mogelijk verdiepende wandelingen te organiseren. 

Heeft energie wandelen je interesse gewekt, dan kun je ook in Breda en Zutphen met een wandeling mee doen. Je zult dan merken dat elke stad zijn eigen energie heeft. 

Tot snel!

Het Amsterdam stadswandelteam,
Jennifer, Marc.