WANDELBEGELEIDERS

Wij zouden het fijn vinden om ons team uit te breiden met meer wandelbegeleiders. Hiervoor is een training ontwikkeld.

Neem contact met ons op als je hierover vragen hebt. 

Ook belangstellenden die zelf intensiever met de energie van de stad willen werken zijn welkom.

 

Agenda Amsterdam

Meld u aan voor een wandeling door op de ‘aanmelden’ button te klikken, vul het formulier in en u ontvangt de informatie om een energie wandeling te kunnen meemaken. Nodig je vriend(en) en vriendin(nen) uit om samen te genieten van de voedende en opbouwende energiën die in Amsterdam aanwezig zijn.

Kunt u niet op de genoemde tijden? Vraag dan naar de mogelijkheden buiten deze tijden om. Vul vrijblijvend het aanmeld formulier in en doe een voorstel van een tijdstip of neem contact op met de begeleiders.

GEEF EEN ENERGIEWANDELING CADEAU

Als je iemand kent, die dit interessant zal vinden, kun je ook een kadobon geven om een wandeling te ervaren. Neem dan contact op met de wandeling begeleiders van Amsterdam.

KENNISMAKING

Voor diegene die willen kennismaken met energie plekken in de stad Amsterdam.

U wandelt met een ervaren begeleider naar energie plekken en er wordt verteld hoe u deze het beste kunt ervaren. Uw “voel-zintuig” wordt uitgedaagd. De wandeling vindt plaats in de buurt van de Dam en duurt ongeveer 2 uur. 

AGENDA KENNISMAKING

Als er geplande kennismaking wandelingen zullen plaatsvinden zal dat op deze pagina te vinden zijn. 

Wil je aangeven dat je geïnteresseerd bent om een kennismaking wandeling te ervaren, vul dan het formulier in onderaan deze pagina en stel je vraag.

KOSTEN KENNISMAKING

Meedoen aan een wandeling die in de “agenda kennismaking” staat, kost €15 per persoon.

Kunt u niet op de tijden die in de agenda genoemd worden, dan kunt u contact met ons opnemen om een ander tijdstip te bepalen. De kosten van de wandeling zullen dan €15 per persoon zijn. Ook geldt er een minimum van 2 personen als deelnemers.

VERDIEPING

Voor diegene die die al kennisgemaakt hebben met de energie plekken in de stad Amsterdam en andere plekken willen bezoeken zijn er meerdere mogelijkheden.

  • Speciale punten (levensenergie, creativiteit, toekomst),
  • Keltische wandeling,
  • Een energie wandeling met als thema financiën,
  • Verkenning van je onderbewuste.

U wandelt met een ervaren begeider naar andere energie plekken en er wordt verteld wat deze plekken voor u kunnen betekenen en hoe u deze kunt ervaren.

AGENDA VERDIEPING

Als er geplande verdieping wandelingen plaatsvinden, zal dat op deze pagina te vinden zijn. Op dit moment zijn er geen wandelingen gepland.

Wil je nu aangeven dat je geïnteresseerd bent om een verdiepende wandeling te ervaren, vul dan het formulier in onderaan deze pagina en stel je vraag.

KOSTEN VERDIEPING

Indien u meedoet aan een wandeling die in de “agenda verdieping” staat, zijn de kosten €15 per persoon.

SPECIAAL VOOR U

Er zijn vele verschillende energie plekken in Amsterdam. Als u een wandeling wilt maken met een specifiek thema dan is dat mogelijk. Neem contact op met de begeleiders, geef aan wat uw thema is en vraag naar de mogelijkheden.

KOSTEN SPECIAAL VOOR U

De kosten voor een “speciaal voor u” wandeling zijn €20 per persoon.

LET OP!!

U wordt verzocht om u aan te melden bij de begeleider van de wandeling. Graag minimaal een dag voor de wandeling als u mee wilt wandelen. Voor de data en tijden zie de agenda hierboven.

VERVOER

Er zijn veel verschillende wandelingen mogelijk in Amsterdam. De afstand tussen de verschillende energieplekken is soms groot. Het wordt aangeraden een fiets mee te nemen. Heb je niet de beschikking over een fiets, geef het bij de aanmelding voor een wandeling aan.