De stad als spirituele weg

Een gezuiverde stad kan in zijn kwaliteiten gebracht worden en weer een ervaringsweg worden voor de inwoners. Onder begeleiding van de energiepunten-stadsgidsen kan men de energiepunten van de stad weer beleven en buiten je gewone ervaring brengen. Zij kunnen op verzoek thematische wandelingen samenstellen. Als men deze weg wil bewandelen is het belangrijk te realiseren dat de energie punten een zekere intensiteit hebben, die echt doorwerkt in ons bewustzijn. Daarom is het goed te beginnen met een algemene wandeling, als kennismaking met de stad als spirituele weg. 

Door het inzicht in de ervaring van de meer gangbare energieën kan men tot zijn eigen thema komen. Als men daadwerkelijk spiritueel wel verdiepen en doorgroeien is het ook heel verruimend en eigenlijk noodzakelijk om na te gaan denken over; hoe je jezelf ziet, waar een ander voor jou staat en hoe je de omgeving en de wereld waarneemt. ‘Je bent creator van jouw realiteit’, komt steeds meer centraal te staan. De stad kan dan een spirituele weg worden naar; een hogere zelfrealisatie, beleving van het hele organisme, de verbondenheid van jezelf en de realiteit, onderwerelden en bovenwerelden, je spoken en dromen, je man en vrouw zijn. Dus tot meer mens zijn groeien.

Iedere stad is anders en geeft dus een andere ervaring. Daarom is het bijzonder verrijkend, na meerdere malen je eigen stad ervaren te hebben, andere steden met de plaatselijke gidsen te gaan beleven.

 

‘Een kleurrijke ervaring.’